Сега четете
От 12:00 до 20:00 часа днес се ограничава движението на тежкотоварните автомобили от 30 км до 47 км на автомагистрала (АМ) “Хемус“ в посока Варна

От 12:00 до 20:00 часа днес се ограничава движението на тежкотоварните автомобили от 30 км до 47 км на автомагистрала (АМ) “Хемус“ в посока Варна

От 12:00 до 20:00 часа днес се ограничава движението на тежкотоварните автомобили от 30 км до 47 км на автомагистрала (АМ) “Хемус“ в посока Варна, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътна връзка „Витинска река“ при 30 км на АМ „Хемус“ по пътя София – Ботевград и второкласния път до пътен възел „Ботевград“ при 47 км и АМ „Хемус“.

Ограничението се налага за оптимизиране на трафика по автомагистрала „Хемус“ в района на тунел „Топли дол” преди предстоящите почивни дни.

Основният ремонт на тръбите в посока Варна на тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ на автомагистрала „Хемус“ започна на 8 ноември.

При изпълнението на строителните дейности движението ще се осъществява двупосочно в тръбите за София на двата тунела. Планира се ремонтът да продължи до юли догодина, когато ще се възстанови движението през тях и ще започне обновяването на тръбите в посока София.

Вижте и

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Изобщо не ми харесва
0
Много ми харесва
0
Не ми харесва
0
Харесва ми
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

© 2023 Визия Нула - Всички права запазени
Изработка на сайт от MySuper.Site
Нагоре