Сега четете
Община Болярово е в готовност за справяне с усложнена зимна обстановка

Община Болярово е в готовност за справяне с усложнена зимна обстановка

Община Болярово е в готовност за справяне с усложнена зимна обстановка. Снегопочистващата техника е на разположение. Училищата, детските градини и социалните заведения са заредени с горива за отопление. Раздадени са 10 хил. кубика дърва за огрев на населението от общинския горски фонд. Това съобщи на брифинг кметът Христо Христов.

За зимното поддържане на 65 км четвъртокласна пътна мрежа Общината има сключен договор с фирма. Разполага и със собствен ресурс – два роторни снегорина, влекач за изтегляне на закъсали тежкотоварни автомобили, багери и високопроходими автомобили, каза кметът. Христов апелира за повишено внимание към два републикански пътя, в случай на усложняване на обстановката.

„Приоритетни два са участъците, които трябва да бъдат почиствани най-напред на територията на община Болярово – главният път Елхово-Болярово-Бургас и третокласният път от разклон с. Ружица до газокомпресорната станция край с. Горска поляна, който е обект с национално значение“, посочи кметът на община Болярово.

Вижте и

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Изобщо не ми харесва
0
Много ми харесва
0
Не ми харесва
0
Харесва ми
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

© 2023 Визия Нула - Всички права запазени
Изработка на сайт от MySuper.Site
Нагоре