Сега четете
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата с Турция и с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата с Турция и с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата с Турция и с Румъния, съобщиха на интернет страницата си от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на пунктовете „Видин“, „Кардам“ и на „Оряхово“ – за товарни автомобили на изход. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“/ „Липница“ и „Крушари“/ „Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на границата с Турция за товарни автомобили на изход.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили трябва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични пунктове. От „Гранична полиция“ препоръчват на гражданите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да използват за преминаване освен пунктовете „Кулата“ и „Маказа“, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „Илинден“, „Златоград“, „Ивайловград“ и „Капитан Петко войвода“. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Вижте и

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Република Северна Македония. На пункта „Станке Лисичково“ се извършват строително-монтажни работи, във връзка с които преминаването през граничния пункт е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението. На ГКПП „Гюешево“ и „Златарево“ трафикът е нормален.

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Изобщо не ми харесва
0
Много ми харесва
0
Не ми харесва
0
Харесва ми
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

© 2023 Визия Нула - Всички права запазени
Изработка на сайт от MySuper.Site
Нагоре