Сега четете
Десет души са пострадали леко при катастрофа между камион и автобус по пътя Русе-Бяла

Десет души са пострадали леко при катастрофа между камион и автобус по пътя Русе-Бяла

Десет души са пострадали леко при катастрофа между камион и автобус по пътя Русе-Бяла, край разклона за град Борово. Това съобщи за БТА регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Сигнал за инцидента е подаден в 12:20 часа днес. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на Спешна помощ и на противопожарната служба.

Малчева обясни, че според първоначалните данни катастрофата е между автобус с румънска регистрация с гръцки туристи, управляван от 36-годишен шофьор, движещ се към Бяла и тежкотоварен камион с турска регистрация, управляван от 50-годишен мъж. Двете превозни средства са се ударили при разминаване на завой. При инцидента автобусът е напуснал пътя вдясно по посока на движението си.
При произшествието са пострадали десет души, пътували в автобуса, сред които е и шофьорът. Те са с леки порезни рани от счупените стъкла. Няма опасност за живота им. Транспортирани са с три линейки към Университетската болница „Канев“ в Русе.

За останалите пътници е изпратен друг автобус.

Движението в участъка е временно ограничено. Въведен е обходен маршрут – Обретеник – Ценово – гара Бяла и обратно. Участъкът се регулира от полицейски екипи.

Вижте и

Причините за инцидента се изясняват. На местопроизшествието се извършва оглед.

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Изобщо не ми харесва
0
Много ми харесва
0
Не ми харесва
0
Харесва ми
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

© 2023 Визия Нула - Всички права запазени
Изработка на сайт от MySuper.Site
Нагоре